dilluns, 24 d’octubre del 2011

1x16 Sèries actuals que estic seguint

Quines són? De què van? Recomanacions? A continuació en 30-35!

- The Walking Dead: Estic molt enganxat a aquesta sèrie. La setmana passada va començar la segona temporada a USA i també aquí a la FOX. Mai hagués dit que una sèrie de zombies m'agradés tant, ja que aquest gènere fins ara mai m'havia interessat. Però haig de reconèixer que la primera temporada va ser molt bona i la tensió i la intriga es va mantenir fins al darrer capítol. També va ajudar el fet de tractar-se d'una temporada de només sis capítols. Espero que la segona sigui com a mínim igual de bona, interessant i suggerent que l'anterior en els vuit capitols programats.

- Terra Nova: Els dinosaures tornen a la petita pantalla de la mà d'Spielberg. La trama ens presenta un futur on el canvi climàtic ha fet de la Terra un lloc gairebé inhabitable. En aquesta Terra apocalíptica hi ha l'opció de fer un viatge en el temps al passat fins a Tera Nova, una colònia ubicada en plena selva a l'era dels dinosaures. La família protagonista aconseguirà arribar a aquest "presumpte" paradís i allà es trobaran amb relatives sorpreses. De moment porten cinc capítols i no m'acaba de fer el pes perquè es perden amb històries irrelevants i absurdes que frenen el ritme de la sèrie. Li donaré de marge aquesta temporada, tot i que si segueix amb les audències tant baixes, difícilment tindrà una segona temporada.

- Fringe: Té l'aval de ser del ceador de Lost, J.J.Abrams. Es tracta d'una sèrie de ciència ficció que ja va per la seva quarta temporada. Les dues primeres van ser glorioses, la tercera va estar força bé i aquesta quarta  comença a grinyolar. Ideal per aquells que els hi agrada el tema dels universos paral·lels, la nano tecnologia, la neuro ciència, la telequinesis o els fets paranormals. Una sèrie on res és el que sembla i tot es fa difícil d'explicar.

- Criminal Minds: Una de les sèries que més temps porta en emissió. Ni més ni menys ja van per la setena temporada i és d'aquelles sèries que no em canso de veure, tot i que el pas del temps l'ha fet més previsible i menys original que al principi. La trama ja ha fet massa girs narratius i poques sorpreses podrà deparar. Es tracta de resoldre crims duts a terme per assassins en sèrie, els quals són perseguits per un grup especial del FBI, que es dedica a "caçar-los" a través de confeccionar perfils basats en l'anàlisi psicològic de la seva conducta. Hotchner, Rossi, Spencer, Morgan, Emily, JJ i Penelope són els seus protagonistes i un dels reclams d'aquesta sèrie.

Hi ha dues sèries més, que en aquesta moments estan en fase de producció i les quals espero seguir veient l'any vinent:

- Game of Thrones: Una sèrie fantàstica i alhora històrica que agafa coses dels dos géneres, per mostrar un escenari fantasiós, mig feudalista, que va sorprendre a tothom en la seva primera temporada. Destaca pels seus efectes, pel gran nombre de personatges importants que apareixen i per una enrevessada trama de poders i d'ambicions entre les diferents "cases" que habiten els set regnes. En aquests moments s'està produint la segona temporada i s'espera la seva estrena per la primavera de l'any vinent.

- Spartacus: Després del cop que va suposar la mort de l'actor protagonista, Andy Whitfield, que feia el paper d'Spartacus; la serie ha pogut seguir endavant i ja està en la fase final del rodatge de la seva segona temporada, la qual preveu estrenar-se al gener del 2012. Aquesta sèrie de gladiadors sorprèn pel seu format i pels seus efectes, així com per un llenguatge contundent, i unes escenes on el sexe, la sang i l'acció sempre hi són  presents. Una sèrie que no ha deixat indiferent a qui l'hagi vist. Per cert d'aquesta sèrie hi ha una precuela, que es va fer a l'espera de poder recuperar al protagonista de la  malaltia que no va poder superar. Andy EPD.

Sens dubte un bon nombre de sèries nord-americanes, que recomano veure-les i seguir-les. Si pot ser  en V.O. i amb subtítols, per aquells que com jo no tenen en l'anglès una de les seves virtuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada